Termeni și condiții

Acest document conține informații importante privind drepturile și obligațiile dumneavoastră și include diferite limitări și excluderi, stabilind răspunderea FINAXIS SRL, competența în materie de soluționare a disputelor, precum și legislația aplicabilă Termenilor și Produselor/ Serviciilor furnizate.

INTRODUCERE

Acești termeni de utilizare (denumiți în continuare „Termenii”) stabilesc termenii și condițiile care guvernează (i) accesul la și utilizarea magazinului nostru online disponibil la adresa URL https://cfo.ro/ (denumit în continuare „magazin”) și (ii) accesul la și utilizarea conținutului magazinului, inclusiv a serviciilor furnizate de FINAXIS SRL atât prin intermediul magazinului, cât și în afara acestuia (denumite în continuare „Serviciile”). 

Scopul nostru este de a crea un magazin în care clienții noștri să beneficieze de servicii specializate în domeniul financiar contabil precum și de instrumente moderne de înțelegere și punere în practică a anumitor faze de lucru specifice domeniului. Magazinul reprezintă o platformă electronică unde clienții pot accesa produse/ servicii de tipul workshop-uri, webinarii precum și întâlniri online pe platforme specifice pentru derularea unor obligații contractuale.

Acești Termeni reprezintă un acord între dumneavoastră, 

  1. în calitate de persoană fizică sau juridică ce cumpără (denumit în continuare „Client”) produselor/ serviciilor oferite în magazin de FINAXIS SRL sau partenerii săi contractuali 
  2. (ii) în calitate de utilizator care doar navighează prin Magazin (denumit în continuare „dumneavoastră” sau „utilizator”) 

și 

  1. FINAXIS SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Str. Lt. Aurel Botea Nr. 1a, Biroul 4, Bl. D24, Sc. 1, Et. 4, Ap. 13, Sector 3, București, având CUI RO47420949 și EUID ROONRC: ROONRC J40/300/2023 – București (în continuare “ CFO” sau “noi“)

Utilizarea Magazinului reprezintă confirmarea că înțelegeți și sunteți de acord cu toți acești Termeni. De asemenea, înainte de a utiliza Magazinul în calitate de Client, va trebui să acceptați, și în mod expres, Termeni & Condiții. Suntem în măsură să vă punem la dispoziție posibilitatea achiziționării produselor și serviciilor listate în Magazin numai dacă acceptați toți acești Termeni. În caz contrar, nu aveți dreptul să accesați sau să utilizați resursele publicate/ valorificate prin https://cfo.ro/. În cazul în care utilizați Magazinul în numele unei societăți, declarați că aveți dreptul de a accepta acești termeni și condiții contractuale în numele societăți respective. Într-un astfel de caz, prin utilizarea termenului „dumneavoastră” în acești Termeni, ne vom referi la societatea pe care o reprezentați.

Ne rezervăm dreptul de a modifica Termeni & Condiții în orice moment. Dacă facem modificări ale Termenilor, vom publica versiunea actualizată a Termenilor în cadrul Magazinului și vom actualiza data „ultimei actualizări” indicată în partea de sus a acestor Termeni și vă vom informa în mod corespunzător. Drept  pentru care, vă rugăm să verificați periodic acești Termeni. Orice modificare a Termenilor se va aplica de la data la care este efectuată, iar accesul sau utilizarea în continuare a magazinului nostru online după ce Termenii au fost actualizați va constitui acceptarea modificărilor.

MAGAZIN

Magazinul ajută clienții noștri de a avea posibilitatea de a cumpăra diverse produse și servicii de specialitate în domeniul financiar contabil. Clienții care accesează Magazinul vor beneficia de o gamă largă de produse și de un sistem integrat de cumpărături online.

DEFINIȚII ȘI TERMENI

Vânzător – CFO sau orice partener din magazin.

Cumpărător – poate fi orice persoana fizica care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică sau orice entitate juridică care efectuează o Comandă.

Client – poate fi orice persoana fizica care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către CFO (electronic, letric, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între CFO și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoana juridică înregistrată pe magazin, care accesează conținutul magazinului.

Cont – secțiunea din Magazin formată dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/ Cumpărător și istoricul Cumpărătorului in Site (comenzi, review, dashboard, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura ca toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Comenzile mele – subsecțiune în care clientul va putea vizualiza status-ul comenzii, va putea consulta istoricul comenzilor făcute în Magazin. Tot de aici clientul va putea iniția corespondență cu furnizorul, în legătură cu produsele/ serviciile achiziționate

Magazin – magazinul online găzduit la adresa web www.cfo.ro și subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Magazinului intenția sa de a achiziționa produse/ servicii din Magazin.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Magazin, care urmează a fi furnizată de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a comenzii finalizate.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de produse și/sau servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Conținut – reprezintă:

  • toate informațiile de pe Magazin care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informații legate de produsele/ serviciile și/sau prețurile practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
  • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Testimoniale – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui Produs sau Serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacitații acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă Produsul sau Serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către CFO.

Document – prezentul Termeni și Condiții.

Comunicări Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/ SMS/ telefonic/ mobile push/ webpush/ etc.)  conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produsele/ serviciile puse la dispoziție, informații cu privire la oferte sau promoții, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.

Tranzacție – încasarea unei sume rezultată din vânzarea unui produs și/sau serviciu de către CFO, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către CFO.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile produselor/ serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

VÂNZAREA PRODUSELOR/ SERVICIILOR ONLINE

Pentru a beneficia de produsele/serviciile oferite de CFO în cadrul  magazinului, este necesar să creezi un cont de utilizator sau să faci o comandă unică prin care vei completa câmpuri cu date cu caracter personal atât pentru persoane fizice sau juridice, cu respectarea Politicii de confidențialitate pe care o poți vizualiza aici.

Achiziționarea unui produs/ serviciu se va face prin selectarea unuia dintre ele din paginile respective, adăugare în coș și finalizare comandă, unde ți se va oferi posibilitatea de a cumpăra ca persoană fizică sau juridică, cu metodă de plată – online prin procesator de plăți.

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii și este de acord cu Termenii și Condițiile. 

Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil/ agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
  • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de CFO, în cazul plății online;
  • datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Magazin sunt incomplete și/sau incorecte;

După confirmarea comenzii, în contul personal din cadrul Magazinului poți urmări cu ușurință statusul acesteia în cadrul secțiunii comenzile mele.

În cadrul acestui Magazin nu se comercializează produse interzise de Visa / Master card, cum ar fi : salvia divinorum, ciuperci și spori halucinogeni, K2, inhalanți cu nitriți, melatonina, kava, ulei de canabis.

LIVRAREA PRODUSELOR/ SERVICIILOR COMANDATE ONLINE

LIVRAREA PRODUSELOR/ SERVICIILOR 

În urma confirmării comenzii, acceptării plății, FINAXIS SRL, va întocmi un contract cu clientul de livrare a serviciului achiziționat după care se urmează pașii aferenți pentru derularea contractului încheiat.

PREȚ

Atunci când produsele/ serviciile existente în magazin, sunt achiziționate de Client, vom percepe de la acesta contravaloarea publicată pe pagina produsului/ serviciului respectiv (denumit în continuare „Preț”).

MODIFICAREA PREȚULUI

Ne rezervăm libertatea de a schimba Prețul atunci când considerăm că este necesar sau oportun în funcție de piața de profil. Atunci când vom face acest lucru, Prețurile actualizate se aplică de la data la care se efectuează modificările.

PROMOȚII

Putem oferi reduceri de Preț din când în când. Dacă sunteți în conexiune directă cu noi, vă vom informa în consecință, iar reducerea se va aplica în conformitate cu condițiile stabilite de CFO.

Astfel, CFO poate publica pe Magazin informații despre produse/ servicii și/ sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care CFO are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioada de timp și în limita stocului disponibil.

PLATA PREȚULUI

Pentru a avea acces la produsele și serviciile furnizate în cadrul Magazinului CFO, este necesară achitarea contravalorii acestora prin metoda de plată pusă la dispoziție de CFO prin procesatorul de plăți. Plata Prețului se efectuează în lei – echivalentul în euro conform pachetelor de workshop.

Prețul include și taxele/comisioanele percepute de Procesatorul de Plăți (astfel cum este definit mai jos).

Plata Prețului se face fie prin utilizarea serviciilor unui prestator terț, procesator de plăți (denumit în continuare „Procesator de Plăți”). Înțelegeți și sunteți de acord că nu furnizăm serviciile respective și nu le putem controla. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru orice pretenții, daune, plăți, deficiențe, amenzi, hotărâri, datorii, pierderi, costuri și cheltuieli rezultate din sau legate de utilizarea serviciilor de plată respective.

Totodată, vă rugăm să luați la cunoștință și să rețineți că orice informații furnizați în cadrul modulului de efectuare a plății nu ne sunt vizibile nouă și, prin urmare, nu derulăm nici un fel de prelucrare cu aceste date la care nici măcar nu avem acces.

MODALITĂȚI DE PLATĂ 

Metoda de plată cu cardul prin ”Procesator de plăți” se poate efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au un cod CVV2/CVC2). Precizăm că nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții, iar procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele ”Procesatorului de plăți”.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că ”Procesatorul de plăți” nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs., ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plățile cu card bancar derulate de către ”Procesatorul de Plăți”, tranzacția va apărea pe extrasul de cont al clientului plătitor cu numele CFO

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Drepturi de Proprietate Intelectuală” înseamnă orice drepturi de proprietate intelectuală (inclusiv drepturi de proprietate industrială) precum și oricare alte drepturi similare care pot exista oriunde în lume (la nivel mondial) și indiferent dacă acestea se manifestă în spațiul online sau nu, inclusiv dar fără a se limita la, drepturi patrimoniale de autor, ori drepturi conexe acestora, drepturi sui generis, inclusiv referitoare la baze de date, drepturi la invenții sau alte drepturi reglementate de legislația aplicabilă acestora, drepturi la marcă ori indicații geografice sau alte drepturi reglementate de legislația aplicabilă acestora, drepturi prevăzute de legislația desenelor și modelelor industriale, drepturi referitoare la nume comerciale, drepturi referitoare la nume de domenii, drepturi referitoare la know-how, drepturi referitoare la secrete de serviciu și secrete comerciale, precum și orice alte drepturi de proprietate intelectuală și alte drepturi similare sau echivalente care există sau vor exista în viitor la nivel mondial, indiferent daca acestea sunt sau nu înregistrate, împreună cu toate drepturile care rezultă din existența acestor drepturi de proprietate intelectuală.

Cu excepția cazului în care este indicat altfel, toate elementele Magazinului, toate produsele, toate conținuturile și alte materiale din aceasta sunt deținute de CFO (sau, după caz, de licențiatorii noștri) și sunt protejate de Drepturile de Proprietate Intelectuală. Pentru evitarea oricărui dubiu, interfețele vizuale, designul, textul, grafica, imaginile, sistemele, informațiile, datele, metodele, codul programului, serviciile, toate celelalte elemente și orice altă documentație sau alte materiale auxiliare furnizate (denumite în continuare Conținutul”) sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri și sunt protejate prin Drepturi de Proprietate Intelectuală.

Puteți utiliza Magazinul și Conținutul exclusiv în scopul de a achiziționa produse/ servicii puse la dispoziție de FINAXIS SRL.

Cu toate acestea, nu este permisă:

  • utilizarea Magazinului și a Conținutului în afara scopurilor permise;
  • utilizarea oricăror algoritmi, roboți sau metode similare de colectare sau extracție a datelor;
  • cesiunea, licențierea, sub licențierea Conținutului;
  • copierea, decompilarea sau încercarea de a descoperi codul sursă al Magazinului sau al Conținutului;
  • eliminarea, modificarea sau ascunderea oricăror drepturi de autor, mărci înregistrate sau alte notificări privind drepturile de proprietate incluse în Magazin sau în Conținut;
  • Orice utilizare a Magazinului sau a Conținutului, alta decât cea autorizată în mod expres în acești Termeni, fără permisiunea prealabilă scrisă a CFO, este strict interzisă. O astfel de utilizare neautorizată poate încălca, de asemenea, legile aplicabile, inclusiv, fără limitare, legile privind drepturile de autor și mărcile. Cu excepția cazului în care se menționează explicit de CFO, nimic din acești Termeni nu va fi interpretat ca oferind vreo licență asupra drepturilor de proprietate intelectuală.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ASUPRA CFO

Pentru claritate, toate Drepturile de Proprietate Intelectuală asupra Magazinului, aparțin CFO. Conținutul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/ sau conținut multimedia prezentate pe Magazin, sunt proprietatea exclusiva a CFO, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/ sau publicare).

Magazinul CFO nu poate fi utilizat, modificat, duplicat şi/ sau reprodus în toate formele și pentru toate mediile, inclusiv toate mediile electronice, în întreaga lume de către Client/ Utilizator/ Vânzător.

CONȚINUTUL UTILIZATORULUI

Sunteți singurul responsabil pentru tot conținutul pe care îl creați, îl transmiteți și/ sau îl distribuiți prin intermediul Magazinului (denumit în continuare „Conținut al Utilizatorului”). 

Având în vedere acest lucru, sunteți de acord să nu creați, să transmiteți și/ sau să distribuiți prin https://cfo.ro/ orice Conținut al Utilizatorului care:

  • este ilegal sau care ar constitui, încuraja sau furniza instrucțiuni pentru o infracțiune sau care încalcă drepturile oricărei părți, încalcă orice drept național sau internațional sau creează în orice alt mod vreun prejudiciu;
  • este defăimător, profan, obscen, pornografic, explicit sexual, indecent, vulgar, sugestiv, violent, hărțuitor, odios, amenințător, ofensator, discriminatoriu, abuziv, invaziv de confidențialitate sau drepturi de publicitate, fraudulos, înșelător sau în alt mod inacceptabil;
  • prin care un utilizator se dă drept altă persoană sau entitate sau prin care se creează în mod greșit afilierea dumneavoastră cu o persoană sau o entitate;
  • poate încălca o marcă, secret comercial, drept de autor sau alt drept de proprietate intelectuală;
  • conține orice declarații, observații sau afirmații care nu reflectă opiniile și experiențele dumneavoastră sincere;
  • este conceput pentru a înșela sau păcăli utilizatorii Magazinului.

CONDUITA UTILIZATORULUI

Sunteți singurul responsabil pentru propriul comportament în timp ce accesați și utilizați Magazinul. Sunteți de acord să utilizați https://cfo.ro/ numai în scopuri care sunt legale și în conformitate cu acești Termeni și cu orice legi sau regulamente aplicabile. 

Sunteți de acord că nu veți desfășura și nu veți permite niciunei terțe părți să desfășoare, inclusiv, dar fără a se limita la, oricare dintre următoarele:

  • să utilizați https://cfo.ro/ pentru orice scop ilegal sau neautorizat sau să vă implicați, să încurajați sau să promovați orice activitate ilegală sau orice activitate care încalcă acești Termeni sau orice alte reguli sau politici stabilite din când în când de către noi;
  • să utilizați Magazinul pentru a încălca drepturile legale și interesele legitime ale celorlalți, inclusiv, dar fără a se limita la, transmiterea sau punerea la dispoziție în alt mod prin intermediul lui care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei părți;
  • să eliminați orice notificări privind drepturile de autor, mărcile sau alte drepturi de proprietate intelectuală în legătură cu https://cfo.ro/ sau în orice parte a acestuia;
  • să utilizați orice robot, algoritm sau alte mijloace automatizate sau interfață care nu sunt furnizate de noi pentru a accesa Magazinul sau pentru a extrage date;
  • să încercați să indicați în orice mod că aveți o legătură cu noi, cu excepția cazului în care am consimțit în mod expres la o astfel de conduită;
  • să încărcați, trimiteți, distribuiți sau difuzați orice Conținut al Utilizatorului care ar putea fi interpretat în orice fel ca defăimător, ilegal, fraudulos, obscen, hărțuitor sau inacceptabil;
  • să distribuiți orice alte componente dăunătoare cum ar fi, inclusiv, dar fără a se limita la, viruși, fișiere corupte, defecte;
  • să indicați că sunteți orice o altă persoană prin orice mijloace (de exemplu, prin utilizarea unei adrese de e-mail, nume, pseudonim sau altfel);
  • să exploatați https://cfo.ro/ pentru orice scop comercial neautorizat;
  • să accesați sau utilizați https://cfo.ro/ în scopul creării unui produs sau serviciu competitiv cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre;
  • să vă înregistrați pe https://cfo.ro/ în numele unei societăți, fără a avea dreptul de a reprezenta societatea respectivă.

DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să apărați și să despăgubiți FINAXIS SRL și pe oricare dintre agenții, angajații, agențiile de publicitate, licențiatorii, furnizorii sau partenerii noștri împotriva oricăror creanțe, daune, plăți, amenzi, hotărâri, datorii, pierderi, costuri și cheltuieli de orice fel sau natură, inclusiv costurile litigiilor, taxele legale și onorariile avocațiale care decurg din sau în orice fel sunt legate de (i) utilizarea https://cfo.ro/; (ii) încălcarea acestor Termeni & Condiții sau a drepturilor oricărei terțe părți; sau (iii) încălcarea legilor aplicabile în legătură cu conduita, accesul sau utilizarea https://cfo.ro/.

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Înțelegeți și sunteți de acord că utilizarea https://cfo.ro/ se realizează pe propriul dumneavoastră risc și că întregul risc privind calitatea, performanța, siguranța, acuratețea este la dumneavoastră. https://cfo.ro/ este furnizat „ca atare” și „așa cum este”. În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, nu ne asumăm nicio garanție (explicite sau implicite, scrise sau orale) în legătură cu, fără limitare, magazinul online, site-urile sau aplicațiile externe, precum, fără limitare, garanții implicite de comercializare, garanții implicite privind adecvarea pentru un anumit scop și garanții de neîncălcare a drepturilor unor persoane, garanții de acuratețe sau de fiabilitate. Nu garantăm că https://cfo.ro/ va îndeplini cerințele dumneavoastră sau că utilizarea Magazinului va fi neîntreruptă, sigură sau fără erori sau că https://cfo.ro/ nu conține componente dăunătoare cum ar fi viruși.

LIMITARE DE RĂSPUNDERE

Recunoașteți și sunteți de acord că, în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, în nici un caz, nu va fi, în nici un caz, răspunzătoare față de dumneavoastră sau față de orice altă terță parte pentru orice daune directe sau indirecte sau consecutive, inclusiv, dar fără a se limita la, orice revendicare, pierdere, daună, cost, taxă, amendă, onorarii, cotizații, decizie de atribuire, cheltuieli sau alte obligații de orice natură (prevăzute sau neprevăzute), daune-interese pentru pierderea profiturilor, (indiferent dacă sunt suportate direct sau indirect), pierderea reputației afacerii, rezultate din sau în legătură https://cfo.ro/, inclusiv serviciile furnizate, indiferent de teoria răspunderii (contractuală sau delictuală). Înțelegeți și sunteți de acord că nu vom fi răspunzători pentru nicio încălcare sau întârziere a îndeplinirii obligațiilor noastre care rezultă din orice situație dincolo de controlul nostru rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, acte sau omisiuni ale unor terțe părți, cutremur, incendiu, inundații, sau disfuncționalități tehnice (conexiunea la Internet, accesarea server-ului, etc). Recunoașteți că https://cfo.ro/ este bazată pe Internet și înțelegeți și acceptați riscurile de securitate inerente asociate acestor aplicații și site-uri web, inclusiv, dar fără a se limita la, riscul de a pierde conexiunile la Internet, riscul de defecțiune hardware sau software și riscul de accesare neautorizată de către terți a contului dumneavoastră. Astfel, sunteți de acord că nu avem nici o răspundere pentru orice defecțiuni, eșecuri de comunicare, întârzieri, erori, sau orice încălcare a securității.

SITE-URI EXTERNE

https://cfo.ro/ poate conține link-uri (legături URL) către site-uri sau resurse ale terților. Aceste link-uri (legături URL) către pagini terțe sunt furnizate doar pentru informare. În orice caz, în special din cauza caracterului volatil al informațiilor de pe Internet, CFO nu poate controla natura sau conținutul acestor surse externe și, prin urmare, nu este responsabilă și nici răspunzătoare pentru utilizarea sau indisponibilitatea site-urilor terților și nici pentru conținutul sau alte materiale disponibile pe site-urile terților pe care le-ați putea accesa prin intermediul https://cfo.ro/

MODIFICĂRI ALE MAGAZINULUI

Putem, la discreția noastră, cu sau fără notificare prealabilă și în orice moment, modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, orice parte sau funcționalitate a https://cfo.ro/. În nici un caz CFO nu va fi răspunzătoare pentru restricționarea sau dezactivarea accesului la orice parte sau funcționalitate a https://cfo.ro/.

SUSPENDAREA SAU TERMINAREA ACCESULUI LA MAGAZIN

În cazul în care încălcați acești Termeni, este posibil să suspendăm sau să încetăm în totalitate sau parțial accesul dumneavoastră la https://cfo.ro/, la discreția noastră, imediat și fără notificare prealabilă, și să ștergem sau să dezactivăm contul dumneavoastră. Într-un astfel de caz, vă vom notifica în consecință. De asemenea, putem anula, suspenda, bloca sau elimina anumite tipuri de Conținuturi, inclusiv, dar fără a se limita la Anunțuri sau recenzii, în cazul în care Conținutul respectiv încalcă dispozițiile acestor Termeni.

CESIUNEA

CFO poate cesiona acești Termeni și/sau orice sau toate drepturile sale sau delega orice și toate obligațiile sale în conformitate cu acești Termeni fără consimțământul dumneavoastră. Toate dispozițiile cuprinse în acești termeni se extind și vor fi obligatorii pentru succesorii și cesionarii lui CFO

Dvs., în calitate de Utilizator/ Client/ Cumpărător nu aveți dreptul să cesionați oricare dintre drepturile și/ sau obligațiile care decurg din acești Termeni unei alte persoane sau entități, fără acordul prealabil al CFO.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru a obține informații relevante despre modul în care colectăm, utilizăm, stocăm și dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal.

SEPARABILITATE

Dacă orice prevedere a acestor Termeni va fi considerată nelegală, nulă sau din orice motiv inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acești Termeni și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

LIPSĂ DE EXECUTARE

Punerea în aplicare a acestor Termeni este exclusiv la discreția noastră și omisiunea noastră de a pune în aplicare oricare dintre dispozițiile Termenilor în anumite cazuri nu constituie o renunțare la dreptul nostru de a aplica acele dispoziții în alte cazuri.

LEGEA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația României. Orice dispută care decurge din sau are legătură cu acești Termeni sau cu Produsele/ Serviciile furnizate de CFO va fi de competența exclusivă a instanțelor din București, România.

CLAUZE NEUZUALE

Prin acceptarea acestor Termeni, acceptați în mod expres și sunteți de acord cu prevederile referitoare la limitările de răspundere, alegerea legii și a jurisdicție, rezilierea unilaterală suspendarea executării.

Acești termeni întră în vigoare din data de 31.01.2024

Secțiunea 5:
Simulatorul de impact a deciziilor de business – 4 leviere
Impactul modificarii pretului si al volumului in profit
Impactul modificarii consturilor de productie si al costurilor fixe in profit
Creeaza un scenariu de dublare a profitului
Q&A
Aceasta sectiune este cea mai indragita de antreprenori. Aici vei afla care este impactul in profit a deciziilor pe care le iei pentru cresterea viitoare. Vei fi surprins sa vezi ca o crestere incrementala, combinata a 2-3 factori cum ar fi: pretul, volumul, costurile bunurilor sau a serviciilor vandute sau a costurilor fixe, genereaza un plus semnificativ de profitabilitate. Vei incepe sa definesti parametrii tabloului de board si vei genera un plan realist, care sa te duca in anul urmator catre dublarea profitului actual.
Secțiunea 4:
Cum măsori puterea sistemului de business?
Pragul de rentabilitate (punctul mort) și intervalul de siguranță
Cât timp muncești să acoperi costurile și cât timp muncești să faci profit
Harta senzitivității vânzărilor, marjei și a costurilor
În această secțiune afli unde este nivelul de vânzări de la care afacerea nu mai pierde bani și începe să aducă profit, în funcție de costurile fixe pe care le generezi. Alin Vlad va prezenta un caz general, iar tu vei avea propriul model pe care poți face interpretări și lua decizii.
Cele 3 hărți de senzitivitate abordează:
  • Zona de vânzări prin variația volumului și a prețului. Aici vei putea afla pragul de rentabilitate și nivelul de profit dintr-o privire, atunci când vrei să modifici acești parametri.
  • Zona de marja brută prin variația cifrei de afaceri și modificarea procentului de marjă brută. Aici vei putea afla nivelul pragului de rentabilitate și cel de profitabilitate, în funcție de modificarea celor doi parametri, în condițiile în care ceilalți indicatori rămân constanți
  • Zona de cheltuieli prin variația costurilor fixe și a celor variabile. Cu această hartă vei putea afla imediat care este pragul până la care poți modifica nivelul costurilor directe sau a costurilor fixe, pentru a rămâne profitabil, în condițiile păstrării cifrei de afaceri constante.
Secțiunea 3:
Instrumentele de setare a profitabilității
Adaos vs Discount
Impactul Discounturilor VS Volum
Impactul Creșterii de Preț vs. Volum
Este o secțiune practică de lucru, în aplicația pusă la dispoziție. Alin VLAD va prezenta conceptele cheie, iar tu vei replica pe datele tale și vei căpăta noi persective de acțiune în sensul creșterii afacerii, a marjei brute și a profitabilității.
Vei afla:
  • Cum câștigi timp pentru clienții relevanți și cum controlezi frica scăderii vânzărilor atunci cand crești prețurile.
  • Cât trebuie să vinzi în plus, lună de lună, când decizi să angajezi un nou contabil.
  • Cum gândești pragul de vânzări minime pentru un nou vânzător adus în echipă.
  • Cât trebuie să vinzi în plus atunci când acorzi discounturi, ca să ai același profit brut.
  • Cum să îți structurezi oferta de preț în funcție de ținta de productivitate a muncii.
Secțiunea 2:
Cum faci profit?
Afacerea ca sistem – perspectiva financiară
Componentele sistemului
Valoarea adaugată – indicatorul cheie în afacere
QA
Secțiunea 2 prezintă afacerea ca un mecanism independent (avion) pe care antreprenorul este chemat să îl constuiască pe bucăți: aripi și flapsuri, motoare, fuselaj, cabina de bord, alimentarea cu combustibil etc. o analogie între structurile și funcțiile afacerii și reflectarea lor în financiar pentru o înțelegere mai ușoară de către persoanele non-financiare. Afacerea va fi desfășurată/dezmembrată în părți componente și vom recadra principalii indicatori de profitabilitate și modul în care îi analizăm. În tot acest timp, tu vei urmări în aplicația pusă la dispoziție modul în care cifrele tale sunt așezate pe acest framework și poți pune întrebări concrete. Auzi peste tot despre valoare adaugată, dar acum poți vedea efectiv câtă valoare adaugată generează afacerea ta și de ce este acesta, indicatorul “ascuns” cel mai important din afacere
Secțiunea 1:
Deschidere curs
Stadiile de dezvoltare ale afacerilor
Radarul decizional pentru creșterea afacerilor – profitabilitate

În deschidere, Alin VLAD va discuta cu antreprenorii prezenți despre stadiile de dezvoltare ale afacerilor.
Care sunt pălăriile pe care le poarta un Business Owner?
Cum privesti din perspectiva unui investitor afacerea și ce anume vrei să primești de la business?